3 snelle workouts voor mannen met een druk schema

JJochem 10 augustus 2023 07:02

Heb je een druk schema en vind je het moeilijk om tijd vrij te maken voor je workouts? Geen zorgen! Er zijn verschillende snelle en efficiënte workouts die je gemakkelijk kunt inpassen in je drukke leven. In dit artikel bespreken we de top 3 snelle workouts voor mannen met een druk schema.

Workout 1: De snelle cardio workout

Als het gaat om snelle workouts, dan is cardio een van de beste opties. Het is snel, efficiënt en je kan het vrijwel overal doen. Hier zijn drie snelle oefeningen die je kunt doen voor een snelle cardio workout:

  • Jumping Jacks: Deze oefening is ideaal om je hartslag te verhogen. Doe dit voor 30 seconden en neem daarna 30 seconden rust. Herhaal dit 5 keer.
  • High Knees: Dit is een geweldige oefening om je beenspieren te trainen en je hartslag te verhogen. Doe dit voor 30 seconden en neem daarna 30 seconden rust. Herhaal dit 5 keer.
  • Burpees: Dit is een full-body oefening die je helpt calorieën te verbranden en je conditie te verbeteren. Doe dit voor 30 seconden en neem daarna 30 seconden rust. Herhaal dit 5 keer.

Workout 2: De snelle krachttraining

Krachttraining is een essentieel onderdeel van elke fitnessroutine. Hier zijn drie snelle oefeningen die je kunt doen voor een snelle krachttraining:

  • Push-ups: Dit is een geweldige oefening voor je borstspieren, triceps en schouders. Begin met 10 herhalingen en bouw dit op naarmate je sterker wordt.
  • Squats: Dit is een uitstekende oefening voor je beenspieren en billen. Begin met 10 herhalingen en bouw dit op naarmate je sterker wordt.
  • Plank: Dit is een full-body oefening die vooral je core sterker maakt. Begin met 30 seconden en bouw dit op naarmate je sterker wordt.

Workout 3: De snelle mobiliteitstraining

Mobiliteitstraining is belangrijk om je flexibiliteit te verbeteren en blessures te voorkomen. Hier zijn drie snelle oefeningen die je kunt doen voor een snelle mobiliteitstraining:

  • Lunges: Dit is een geweldige oefening om je heupflexibiliteit te verbeteren. Begin met 10 herhalingen aan elke kant en bouw dit op naarmate je flexibeler wordt.
  • Shoulder circles: Dit is een uitstekende oefening om je schoudermobiliteit te verbeteren. Begin met 10 herhalingen aan elke kant en bouw dit op naarmate je flexibeler wordt.
  • Toe touches: Dit is een goede oefening om je hamstringflexibiliteit te verbeteren. Begin met 10 herhalingen en bouw dit op naarmate je flexibeler wordt.

Deze snelle workouts zijn ideaal voor mannen met een druk schema. Ze zijn snel, efficiënt en je kunt ze gemakkelijk inpassen in je drukke leven.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.