5 must-read blogs voor mannen

WWessel 15 september 2023 14:22

Als moderne man kan je niet meer zonder een dagelijkse dosis online inspiratie. Blogs zijn de perfecte plek om je horizon te verbreden, of je nu op zoek bent naar advies over fitness, persoonlijke ontwikkeling, mode, technologie of gewoon wat gedachtenvoer. Om je te helpen in de oneindige zee van blogs, hebben we een lijst samengesteld van de top 5 must-read blogs voor mannen. Pak je koffie erbij, ga er goed voor zitten en lees verder.

1. Art of Manliness

Dit is misschien wel de meest bekende blog voor mannen. De 'Art of Manliness' gaat over alles wat met mannelijkheid te maken heeft. Van praktische tips over hoe je een stropdas moet knopen en hoe je je baard moet onderhouden, tot diepgaande artikelen over persoonlijke ontwikkeling en filosofie. Deze blog is een must-read voor elke man.

2. AskMen

'AskMen' is een andere populaire blog die mannen over de hele wereld aanspreekt. Deze blog bevat alles van technologie- en fitnessadviezen tot relatieadviezen. Het is de perfecte plek voor mannen die op zoek zijn naar een breed scala aan onderwerpen. Zoek niet verder, dit is je one-stop-shop voor mannelijk advies.

3. Men's Health

'Men's Health' is een essentiële blog voor mannen die gezond en fit willen blijven. Deze blog zit boordevol nuttige tips en adviezen over voeding, training, mentale gezondheid en meer. Het is niet alleen een fitnessblog, maar een complete gids voor een gezonde levensstijl.

4. GQ

'GQ' is de ultieme blog voor mannen die op de hoogte willen blijven van de laatste modetrends. Naast mode, behandelt GQ ook onderwerpen als eten, drinken, reizen, politiek en entertainment. Het is de go-to plek voor de stijlbewuste man.

5. Mantelligence

'Mantelligence' is een relatief jonge blog die snel aan populariteit wint. Het is een blog die mannen helpt beter te worden in alle aspecten van het leven. Of het nu gaat om sociale vaardigheden, dating, persoonlijke verzorging of gewoon alledaagse levensvragen, Mantelligence heeft het antwoord.

En daar heb je het: onze top 5 must-read blogs voor mannen. Elk van deze blogs biedt een unieke kijk op mannelijkheid en heeft genoeg te bieden om je dagenlang bezig te houden. Maar vergeet niet de échte nummer 1: 'Manted'!

Blog Onderwerpen
Art of Manliness Mannelijkheid, persoonlijke ontwikkeling, zelfverbetering
AskMen Technologie, fitness, relaties
Men's Health Gezondheid, fitness, voeding
GQ Mode, eten, drinken, reizen
Mantelligence Sociale vaardigheden, dating, persoonlijke verzorging

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.